Мій варіант реалізації до вашої уваги:
Розмістив приймач у стальному корпусі від автомагнітоли. Передню панель надрукував на 3D принтері. В якості УНЧ використав свою давно зроблену плату на К174УН7. Динамік 0,5 ГДШ-2 8Ом розмістив на верхній кришці. Живиться все це діло від 3-х АКБ 18650. Зараз у розробці ще 2-га версія плати живлення(Та, що біля акумів) . Туди буде додана схема зарядки і захисту АКБ, а також роз'єм для підключення зовнішнього живлення 12V. і роз'єм підключення зовнішнього підсилювача. На антені, що являє собою шматок обмоточного дроту D=0.8 довжиною ~10м вдалось спіймати кілька станцій і доволі розбірливо їх чути. Зараз ще продовжуються експерименти з антеною, тут ще є що покращувати. Нажаль можу займатись нею лише на вихідних, так як все це діло випробовую за містом, в селі. Цифрову шкалу розробив свою на мікроконтролері STM32.
Що правда схему підсилювача формувача я запозичив тут
Мій варіант шкали : Тут Вона виводить на екран: Поточний діапазон 10,20,40м і частоту. Монжник частоти виставляється в залежності від положення перемикача діапазонів. Там багато груп контактів і я сигнал взяв звідти.

Далі буде трансивер STEP II